Utoljára robbantanak a vörösoverallosok: megérkezett A nagy pénzrablás záróévadának trailere

2021. augusztus 2. – 19:25

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kijött a trailer a Netflix spanyol sorozatának utolsó évadához: a La casa de papel (ami nemzetközileg Money Heistként, itthon A nagy pénzrablásként fut) idén ér majd véget egy tízrészes szezonnal. Elsőként szeptember 3-án jön majd ki öt epizód a bankrabló vörösoverallosok utolsó kalandjából, a második etapban pedig december 3-án érkezik újabb öt rész.

Ha esetleg nem ismerné az Emmy-díjjal is megjutalmazott spanyol szériát: a történet egy csapat profi bűnözőről szól, akik egy magát Professzornak nevező szellemi vezető segítségével megrohanják a Spanyol Királyi Pénzverdét, hogy kirabolják azt. Bár a sorozat első két évada csak „okés” szintet hozott tévés nézettségben, a Netflix megvette a sugárzás jogait, és az egyik legsikeresebb sorozat lett a platformon.

A trailer alapján a záróepizódokban minden lehetséges eszközt bevetnek majd a Dalí-maszkos csapat ellen – akik meg szintén készek lesznek minden hasonló földi jóval válaszolni a rendvédelmi szervek intézkedéseire. Csupa-csupa kalandot és többé-kevésbé spoilermentes felcsigázást láthat közel másfél percben, ha a videóra kattint:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!