Jason Momoa az egész gyógyszeripart akarja lenyomni új filmjében

2021. július 11. – 20:02

Másolás

Vágólapra másolva

Itt az első előzetes az Édes kislányom (eredeti címen: Sweet Girl) című filmhez, amiben Jason Momoa mintha egy nem vállalt Liam Neeson-szerepet kapott volna.

Momoa egy átlagembert alakít, akinek a felesége meghal, amikor egy gyógyszercég visszavonja a piacról az egyetlen gyógyszert, amitől meggyógyulhatott volna. Amikor aztán nem marad csendben emiatt, a cég el akarja hallgattatni, neki meg védenie kell a címbeli édes kislányát, a saját bőrén kívül.

Tippelek, de a végén nagyon meg fogja büntetni a cég igazgatóját, aki a filmben hasonlít Martin Shkrelire, aki egy antiparazita gyógyszer árát emelte majdnem az ötvenszeresére egyik napról a másikra. Shkreli azóta börtönben van, de nem az árrobbantás, hanem pénzügyi csalás miatt.

A filmet Brian Andrew Mendoza rendezte, ez az első rendezése. Mendoza több szálon is kötődik Momoához, tíz éve van egy közös produkciós cégük, ő volt Az északi határvidék című sorozat harmadik évadának producere, ő gyártotta a színész első rendezését (ez volt a Vadcsapások című film), és többször is volt operatőre olyan filmnek, amiben Momoa szerepelt.

Az Édes kislányom augusztus 20-tól lehet majd megnézni a Netflixen, ez pedig az előzetese:

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!