5 millió dollárt örökölt egy 8 éves border collie

2021. február 12. – 18:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

5 millió dollárt örökölt egy 8 éves border collie, miután a gazdája ráhagyta a teljes vagyonát, derül ki a Live 5 News híréből. A Lulu névre hallgató állatnak a gazdája sikeres vállalkozó volt, de nem volt se családja, se felesége, így az 5 millió dollárt a kedvencére hagyta a végrendelete szerint.

Lulu egy Martha Burton nevű gondozóhoz került, de a pénzt egy alapítvány kezeli, és havonta utalnak a gondozónak, hogy gondoskodni tudjon az állatról. Burton egyébként a kutya gondozója volt akkor is, amikor az állat gazdája, Bill Dorris elutazott.

Martha Burton, Lulu gondozója elmondta, hogy Bill Dorris, a kutya tavaly elhunyt gazdája sikeres üzletember volt, akinek nem volt felesége. Végrendeletében kinyilvánította, hogy a pénzt egy vagyonkezelő alapítványba kell tenni, amely Lulu gondozását célozza. Burton havonta észszerű összeget kaphat Lulu gondozására.

Burton elmondta még, hogy fogalma sincs, hogy tud majd 5 millió dollárt (közel másfél milliárd forintot) elkölteni a kutyára, de mindenképpen megpróbálja majd valahogy.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!