Négy óra műtét és egy plasztikai sebész segítsége után újra szabad az összeragasztózott hajú louisianai nő fejbőre

2021. február 11. – 18:34

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Négyórás műtét után ismét fellélegezhet annak a louisianai nőnek a fejbőre, aki február elején tűnt fel az interneten összeragasztózott hajával, írja a TMZ.

Ahogy a történetet korábban mi is megírtuk, egy Tessica Brown nevű nőnek február elején elfogyott a hajlakkja: Brown azonban ahelyett, hogy egyszerűen vett volna egy új flakont, inkább a Gorilla Glue nevű ragasztósprével lőtte be a haját. Mint később kiderült, ez nem volt túl jó ötlet, hiszen habár a haja valóban tökéletesen megtartotta a formáját, a ragasztót cserébe nem sikerült kimosnia belőle. Brown hajának ragasztós mementóját egy Instagram-videó is őrzi, amely később igen népszerű lett a közösségi oldalakon:

A nő végül egy kórházban kért segítséget, ahogy pedig arról most a TMZ beszámolt, kapott is. Egy plasztikai sebész ingyen elvállalta az amúgy 12500 dollárba (kb. 3,6 millió forint) kerülő, négyórás műtétet, hogy megszabadítsa Brown haját a ragasztótól. A Los Angeles-i sebész a lapnak elmondta, az eljáráshoz egy előre kikísérletezett ragasztóoldó vegyületet is használt, benne például aloe verával és acetonnal.

A Gorilla Glue képviselője is reagált a műtétre, azt mondták,

„Örülünk, hogy Miss Brownt sikerült ellátni, reméljük, minden jól ment.”

A vállalat korábban kiemelte azt is, hogy a ragasztót egyáltalán nem hajlakkok helyettesítésére találták ki.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!