Trumpot elérte az igazi népharag, emberek azt követelik, hogy vágják ki a Reszkessetek, betörők! 2.-ből

2021. január 12. – 22:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Reszkessetek, betörők! 2. egy részét a Plaza Hotelben forgatták New Yorkban, ami akkoriban Donald Trump szállodája volt, egy pillanatra fel is tűnik a filmben az akkor még csak üzletember Trump, ő az a fickó, akitől Kevin megkérdezi, hogy hol van a lobby. Eredetileg nem lett volna benne a filmben, de Trump kijárta a rendezőnél, Chris Columbusnál, hogy adjon neki egy rövid jelenetet. Columbus nem örült a dolognak, de megcsinálta, aztán amikor az első tesztvetítéseken az embereknek nagyon tetszett, hogy Trump is feltűnik a filmben, megbékélt a dologgal, és maradhatott a jelenet.

Ami aztán természetesen, Trump beiktatása után újra előkerült, mémesedett, mostanra pedig nagyon elterjedté vált a korábbi teljesen haszontalan kis tudásmorzsa.

Most, hogy Trump elnöksége utolsó pár hete az utóbbi évek legsúlyosabb amerikai botrányává fajult, természetesen megint előkerült a híres jelenet. Most a Bored Panda beszámolója alapján azért, mert egészen sokan kezdték követelni azt, hogy vágják ki a filmből ezt a jelenetet, vagy legalábbis retusálják ki Trumpot. Ezt meg is csinálta egy twitterező, de az igazi dili ezután indult be.

Hiszen még jobb lenne, ha nem kiszednék, hanem kicserélnék Donald Trumpot a filmben.

Így természetesen elkészült a Keanu Reeves-verzió.

De készült ilyen Macaulay Culkiception is.

Ahogy egy teljes összemosás is.

Bővebben a Twitteren és Bored Pandán.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!