Külön árulja a pizza szélét Amerikában a Pizza Hut

2021. január 4. – 07:10

Másolás

Vágólapra másolva

Egészen bizarr módon ünnepli a Pizza Hut, hogy 25 éve forradalmasították a pizza szélét azzal, hogy sajtot töltöttek bele. Az amerikai gyorsétteremlánc a kétségkívül páratlan innováció jubileuma előtt úgy tiszteleg, hogy pizza nélküli pizzát árul, vagyis csak a pizza szélét, ami sajttal van töltve, írja a CNN.

Nagyon azért nem kell megijedni, a szokatlan akció csak rövid ideig tart, és csak pár dallasi, illetve Los Angeles-i étterem szállt be az akcióba, amelynek részeként az első 50 vásárló ingyen kapja a sajttal töltött pizzavégeket, ha legalább 10 dollár értékben vásárol. A külön sajttal töltött pizzaszél 12 dollárba, vagyis 3500 forintba kerül.

Fotó: Pizza Hut
Fotó: Pizza Hut

A pizzabiznisz nagyon beindult Amerikában, ami leginkább a Covidnak és annak köszönhető, hogy az emberek sokkal többet rendelnek házhoz, mint korábban, a Pizza Hut is több ezer új alkalmazottat vett fel tavasz óta, és 148 új éttermet nyitott 32 országban. Az akcióban egyébként az is közrejátszik, hogy a Pizza Hut amerikai riválisa, a Papa John's nemrég kijött a saját töltött pizzaszélével.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!