Billie Eilish bomba posztokkal robbant be a TikTokon

2020. november 15. – 10:34

Másolás

Vágólapra másolva

Minden jel szerint Billie Eilish regisztrált a Tiktokra, az első eresztése pedig két elementáris erejű videó: az egyiken a TimeWarpScan nevű szűrőt próbálja ki magán, amitől torz lesz az arca, a másikban pedig azon morfondírozik, hogy megpróbáljon-e megint beletömni egy ukulelét a szájába. Sikerül neki. Mindkettőre eszelős mennyiségű lájk érkezett már.

Még nem 100%, hogy valóban Eilish áll a profil mögött, habár a videókon szinte minden kétséget kizáróan ő szerepel, a TikTok még nem ellenőrizte, hogy valóban ő-e az. A rajongók mindenesetre már most ki vannak borulva azon, hogy milyen profilnevet választott az énekesnő, ugyanis ő ott @CoochieDestroyer5, ami magyarul nagyjából annyit tesz, hogy SunaPusztító5. A két videót a cikk írásának pillanatában összesen 110 milliószor nézték meg. Az ukuleléset itt, az arctorzítósat itt lehet megnézni.

A 18 éves Eilishnek tavaly jelent meg a When We All Fall Asleep, Where Do We Go? című albuma, ami után 4 Grammy-díjat, három Billboard-díjat, meg még annyit minden díjat és elismerést nyert, hogy felsorolni is nehéz. (A Mahasz toplistáján csak a 18. helyre jutott.) Ő énekli az eredetileg idénre tervezett James Bond-film, a No Time To Die főcímdalát, de a filmet eltolták 2021-re.

(Daily Dot)

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!