A Magyar Turisztikai Ügynökségnek forgatott klipet a Tankcsapda

2020. október 15. – 11:01

frissítve

A Magyar Turisztikai Ügynökségnek forgatott klipet a Tankcsapda

Másolás

Vágólapra másolva

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

A Tankcsapda is beszállt az Orbán Ráhel-féle Magyar Turisztikai Ügynökség zenés-filmes projektjébe, a Road Movie-ba. A debreceni zenekar az Ülj le mellém című számukhoz forgatott egy videóklipet, amelyben bemutatják Debrecen szépségeit és nevezetességeit. Ezzel egyidőben bejelentették, hogy Till Attila műsorvezetésével tévéműsort is kap a projekt a TV2-n Road Movie Guide címmel. A klipet egyébként maga Till Attila rendezte.

A klipben sok más nevezetesség mellett feltűnik a Roncsbár nevű klub is, amelynek az egyik tulajdonosa Bernáth Csaba, a DVSC volt játékosa, illetve maga Fejes Tamás, a Tankcsapda dobosa. A tizedik klipjénél tartó projekt egyik producere Lobenwein Norbert, aki korábban munkakapcsolatban állt Orbán Ráhellel, és a Magyar Narancs szerint a Magyar Turisztikai Ügynökség vezetőjének egyik tanácsadója.

A Road Movie projektnek itt viszont még nincs vége. A sajtónak kiküldött közlemény szerint október 22-től a TV2-n lesz látható a Road Movie Guide nevű műsor, amelyben útifilmeket mutatnak be a klipekben szereplő helyszínekről minden héten. A program eredetileg 12 klippel ér majd véget, de a közlemény szerint 2021-ben folytatják új hazai tájak és dalok bemutatásával. A Tankcsapdán kívül korábban részt vett már ebben a projektben a Margaret Island, Horváth Tamás, a Road zenekar, a Wellhello, a Blahalouisiana, a Kelemen Kabátban, a Bagossy Brothers Company, a Hiperkarma és Rúzsa Magdi.

A Tankcsapda az utóbbi időszakban rendre felbukkan kormányközeli helyzetekben. Két éve a Gellért-szobornál játszottak a kormány felkérésére, idén pedig többek között az ő nevükkel jelentette be Szentkirályi Alexandra a kormány raktárkoncertes tervét, de nemrég a zenekar dobosa megfordult a Pesti TV-ben is.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!