Az RTL lecserélte Sárközi Ákost A Konyhafőnökben, nélküle indul a műsor

2024. augusztus 14. – 05:28

Másolás

Vágólapra másolva

A napokban elkezdődtek az RTL Klub főzőshow-jának, A Konyhafőnöknek a forgatásai, de már Sárközi Ákos nélkül – írja a Blikk. A lap többször is kereste telefonon a Michelin-csillagos séfet, de nem sikerült utolérniük, a műsor egyik stábtagja ugyanakkor megerősítette nekik a Sárközi lecseréléséről szóló információt.

„Ákos valóban nem lesz jelen az idei évadban, a helyét egy másik nagy nevű séf veszi át. Nem önszántából távozott a műsorból, ő nagyon szerette és szívvel-lélekkel csinálta A Konyhafőnököt, és egészen néhány héttel ezelőttig úgy tudta, idén is számolnak vele. A produkció azonban végül máshogy döntött, ami érzékenyen érintette és teljesen váratlanul érte Sárközit” – mondta a Blikknek az informátor.

A Blikk felidézi, hogy Sárközi 2016-ban, a főzőshow negyedik évadában tűnt fel először a zsűriben, majd a hatodik évadtól folyamatosan jelen volt az ítészek között. „A neve egybeforrt A Konyhafőnökkel, a műsor országos népszerűséget hozott a számára. Az RTL állandó arca lett, és más műsorokban is szerepelt, többek között a Gyertek átban, a feleségével a Nyerő Párosban, idén pedig a Sztárbox versenyzői között is ringbe száll majd” – írja a lap.

A Blikk azt RTL-t is megkereste az ügyben, a csatorna viszont csak annyit közölt, hogy a műsoraikkal kapcsolatban időben fogják tájékoztatni a nézőket és a sajtó képviselőit.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!