Hiába lopták el az előző napit, itt az új állatos Banksy-mű

2024. augusztus 9. – 17:24

Hiába lopták el az előző napit, itt az új állatos Banksy-mű
Pelikánok a fish'n'chips büfé cégérén – Forrás: Banksy / Instagram

Másolás

Vágólapra másolva

Egy pelikán egy halat kap be, egy másik pedig belefúrja a csőrét a „fish and chips” cégérbe, ezt ábrázolja a friss Banksy alkotás Londonban. A művésznek ez az ötödik műve abban a London Zoo-nak becézett sorozatban, amiben minden nap kistencilez valami környezetvédő/állatvédő tematikájú rajzot.

Ahogy korábban is, az új alkotásról készült fotók a művész az Instagram-profilján és a banksy.co.uk weboldalon jelentek meg. A rendőrség továbbra is nyomoz a tegnapi alkotás, a holdat vonyító farkas ellopása ügyében. A kép egy lapostetőn lévő parabolaantennára került, amíg két maszkos férfi harmadik társuk segítségével le nem szerelte az egész hóbelevancot, és le nem lépett vele.

A később ellopott parabolaantenna a vonyító farkassal – Forrás: Banksy / Instagram
A később ellopott parabolaantenna a vonyító farkassal – Forrás: Banksy / Instagram

Banksy állatos sorozata hétfőn kezdődött, azon egy stencilezett kecske billegett bizonytalanul egyensúlyozva egy falon, egy kisebb kőomlást elindítva, amit egy biztonsági kamera figyel közelről. Kedden egy ház két befalazott ablakára került két, egymás felé ormányozó elefánt. Szerdán három majom következett, míg tegnap a később ellopott farkas.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!