Jól van a Vígszínházban balesetet szenvedett Jegercsik Csaba, a Vámpírok bálja többi előadását is megtartják

2024. június 22. – 11:47

Másolás

Vágólapra másolva

Baleset történt a Vígszínházban a Vámpírok bálja pénteki előadásán, a külsős produkció által színre vitt musical második felvonásának elején a Professzort alakító Jegercsik Csaba leesett egy 3-5 méter magas díszletelemről. Eleinte úgy tudtuk, hogy az előadást megszakították, azóta azonban kiderült, hogy egy szünet után végigjátszották egy másik szereposztással.

A produkcióban részt vevő olvasónk szerint a baleset után leállították a darabot. De miután a mentők elmentek, az egész stáb maradt, a színészek, a műszaki emberek is, nagyjából a baleset után negyed órával bejelentették, hogy folytatják, és körülbelül este 10-kor indult el újra a játék.

A darab nem a Vígszínház saját előadása, hanem a PS Produkcióé. A PS Produkció kérdésünkre elmondta, hogy kényszerítés nem történt, mindenki végig akarta játszani a darabot. „Az előadást a Vámpírok bálja társulatának döntése alapján megtartottuk” – írták egy közleményben. Jegercsik Csaba azóta jól van, a csuklója sérült, a Vámpírok bálja többi előadását pedig másik szereposztással változatlanul megtartják.

A közleményben azt is jelezték, hogy a 348. előadáson a színpadon történt baleset körülményeit és okát vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet. Jegercsik Csaba színművészt, aki több, mint 300 alkalommal játszotta a szerepet, kórházba szállították, megfelelő orvosi ellátást kap.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!