Kerekes József: A halál nekem az egész életemre rányomja a bélyegét

2024. május 27. – 14:36

Másolás

Vágólapra másolva

„Sok mindent elfedek a sok beszéddel. Például hajlamos vagyok a depresszióra, a párom szokta mondani, menjek pszichológushoz, de nem megyek, mert ami körülvesz a világban és itthon, azon a szakember sem tud változtatni, én pedig túlságosan érzékeny vagyok” – mondta a Best Podcast adásában Kerekes József, írja a Blikk.

A Jászai Mari-díjas színész, akit mostanában többek között a Mi kis falunk című sorozatban lehet látni, nemrég ünnepelte a 62. születésnapját, de mint mondta, sokáig abban sem volt biztos, hogy a 49-et megéri.

11 éves volt ugyanis, amikor az édesapja 49 éves korában rákbetegségben elhunyt. „A halál nekem az egész életemre rányomja a bélyegét. Pont azért, mert 11 éves koromban elvesztettem a 49-et meg nem ért apámat, és onnantól kezdve az volt az én időszámításom, hogy én megérem-e a 49-et” – mondta a színész. Most már az a célja, hogy a gyerekei miatt minél tovább éljen (a színésznek két házasságból három lánya és egy fia született).

A podcastban depressziójáról is beszélt. „Fáj, ami történik. Sok mindent nem szeretek benne, azt gondolom, nem erre a világra kellett volna születnem. Azt érzem a színpadon, vagy amikor magamra zárom az ajtót, és otthon vagyok, akkor vagyok igazán kiegyensúlyozott és boldog”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!