Galkó Balázs a 150 ezres nyugdíja mellett szeretne dolgozni, várja, hogy valahol szükség legyen rá

2024. január 25. – 08:32

Másolás

Vágólapra másolva

150 ezer forintra emelkedett a nyugdíja, és bár tudja, hogy vannak, akik ennél is kevesebb pénzből élnek, ő szeretne dolgozni – mondta Galkó Balázs színész a Story magazinnak. Az interjút a 24.hu szemlézte.

Január közepén a 74 éves színész jelentkezett a Radnóti Színház megüresedett portás-recepciós állására, de nem vették fel. A színház igazgatója, Kováts Adél akkor azt mondta, bár az állást nem tudták felajánlani neki, szeretne segíteni neki.

Galkó a Storynak azt mondta, személyesen ültek le beszélgetni az igazgatóval, aki meggyőzte arról, miért nem lenne neki való a portás munkakör.

„Ez egy három műszakos állás napi nyolc órában. És ugyan csak havi pár alkalommal nem érnék rá, de a helyettesítésemet akkor is meg kellene oldani. Nagyon jót beszélgettünk, és felajánlotta, kitalál majd valamit. Egyelőre nem tudom, miben gondolkodik…”

A színésznél 2015-ben diagnosztizáltak nyelvgyökdaganatot, de most elmondása szerint jól van, nem szorul segítségre a hétköznapokban. Gyakran látogatja vidéken élő, már felnőtt gyerekeit, és szívesen jár színházba, moziba is, miközben „várja, hogy valahol még szükség legyen rá”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!