Jövő novemberben Budapesten koncertezik Andrea Bocelli

2023. október 6. – 12:03

Jövő novemberben Budapesten koncertezik Andrea Bocelli
Andrea Bocelli olasz operaénekes koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában 2022. október 15-én – Fotó:Kovács Tamás / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

2024. november 23-án Budapesten ad koncertet a világhírű olasz tenor, Andrea Bocelli – írja közleményében a Broadway Event.

Bocelli karrierje még 1994-ben kezdődött, amikor megnyerte a Sanremói Dalfesztivál újoncok szekcióját. Harmincéves pályafutása alatt világszerte elismert művész lett: megkapta a halhatatlanoknak járó csillagot a Hollywood Walk of Fame-en, hatszor jelölték Grammy-díjra és Latin Grammy-díjra. A művész énekelt már az Egyesült Államok négy elnöke előtt, de három pápa és az angol királyi család előtt is fellépett már. Népszerű popzenészekkel is dolgozott együtt, olyan előadókkal van közös dala, mint Ed Sheeran, Dua Lipa, Céline Dion, Ariana Grande és Jennifer Lopez.

Világszerte követett fellépései között van a 2021-es Dubai Expo megnyitó ünnepsége és a labdarúgó-Európa-bajnokság nyitómérkőzése is. Bocelli jövő novemberben érkezik Magyarországra, ekkor a 20 ezer férőhelyes MVM Dome-ban ad majd koncertet. „Koncertprogramjában népszerű operarészletek és az ismert popalbumainak dalai szerepelnek, napjaink legnépszerűbb tenorját magyar szimfonikus zenekar és kórus kíséri majd” – áll a közleményben. Andrea Bocelli legutóbb tavaly októberben koncertezett Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!