Olaj, szerelem és árulás: kijött az új Scorsese–DiCaprio-western első előzetese

2023. május 18. – 17:06

Másolás

Vágólapra másolva

Megérkezett az első előzetes Martin Scorsese következő filmjéhez, a Killers of the Flower Moonhoz. A Leonardo DiCaprio főszereplésével készült, ultrahosszú (3 óra 26 perces) film egy bűnügyi történet lesz western környezetbe ágyazva.

A Killers of the Flower Moon a 19-20. század fordulóján játszódik egy oklahomai városban, ahol az Osage indiántörzs tagjai káprázatos vagyonra tettek szert a környékbeli olajleletnek köszönhetően. A hirtelen jött gazdagság fehér betolakodókat vonzott oda, akik zsarolással, manipulációval és gyilkossággal próbálták megszerezni az Osagék pénzét. A film igaz történeten alapul, a sztori Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) és Mollie Kyle (Lily Gladstone) szerelmén és egy súlyos áruláson keresztül bomlik ki.

Az Apple Studio filmje szép kis Oscar-díjas tűzijátékot vonultat fel: Scorsesén és DiCaprion kívül Robert de Niro is ott van az alkotók között. A forgatókönyvet Scorsese mellett Eric Roth jegyzi. A Killers of the Flower Moon premierje október 20-án lesz, és az Apple TV-n keresztül streamelhetjük majd.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!