Mégsem jön Budapestre Ozzy Osbourne, lemondta európai turnéját

2023. február 1. – 10:13

Másolás

Vágólapra másolva

Lemondta európai turnéját Ozzy Osbourne, így Budapesten sem fog fellépni – írja a shockmagazin.hu.

Az eredeti tervek szerint 2019-ben turnézott volna Európában a zenész, később a koronavírus-járvány miatt háromszor halasztották el a koncertsorozat időpontjait, az utolsó tervek szerint 2023. május 17-én lépett volna fel Budapesten az Arénában.

A most 74 éves Osbourne évek óta komoly egészségügyi problémákkal küzd, a turné lemondását bejelentő közlemény alapján úgy tűnik, az énekes soha többet nem indul hagyományos turnéra.

„Életem egyik legkeményebb bejelentését kell most megtennem a hűséges rajongóknak. Mint talán mindannyian tudjátok, négy évvel ezelőtt, ugyanebben a hónapban egy komoly balesetben megsérült a gerincem. Azóta egyetlen cél lebegett a szemem előtt: hogy visszatérhessek a színpadra. Az énekhangom jó formában is van ehhez. Ugyanakkor, hiába a három műtét, az őssejtkezelés, a végtelen fizikoterápia-sorozatok, illetve az utóbbi időben alkalmazott, áttörésszerűen új HAL kezelés, a testem fizikailag továbbra is gyenge.

Őszintén megérint, hogy mindannyian oly türelmesen vártatok, és nem váltottátok vissza a jegyeket ennyi idő alatt sem, de lelkiismeretesen átgondolva a helyzetet, arra jutottam: fizikailag nem állok készen a közeljövőben esedékes európai és brit koncertekre, mivel pontosan tudom, hogy nem tudnék megbirkózni az utazással járó nehézségekkel. Higgyétek el: már a gondolat is teljesen tönkrebasz, hogy csalódást kell okoznom a rajongóimnak. Nem is tudjátok, mennyire.

Sosem hittem volna, hogy így ér majd véget a turnézós életem.

A stábom jelenleg azt mérlegeli, milyen módon lehetne a városról városra, országról országra való utazgatás nélkül is fellépnem. Köszönöm a családomnak, a zenekaromnak, a stábomnak, régi barátaimnak a Judas Priestben, és természetesen a rajongóimnak is ezt a végtelen odaadást, hűséget és támogatást, illetve azt, hogy hála nekik, olyan életem lehetett, amilyenről előzetesen soha nem is álmodhattam. Nagyon szeretlek benneteket!” – áll a közleményben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!