Bödőcs Tibor új önálló esttel tér vissza márciusban

2022. december 13. – 12:32

Másolás

Vágólapra másolva

Bödőcs Tibor áprilisban jelentette be, hogy egy „új műsor, esetleg új könyv reményében” alkotói szabadságra megy, friss Facebook-bejegyzése szerint a szünet 2023 márciusáig tart, akkor tér vissza egy új, önálló esttel.

A humorista Barbárglamúr című estjének bemutatója március 25-én lesz a Dumaszínházban. Bödőcs a bejegyzésben azt írja, a tesztrepülések és a budapesti bemutató után turnéra indul az országban.

A közélettel nagy fókuszban foglalkozó humorista áprilisban arról is írt, hogy érzései szerint a jövő nem túl fényes, „a szép, lassú putyinizáció legfinomabb fogásai egyre nagyobb adagokban érkeznek majd: mérnökien legyártott újabb és újabb ellenségképek, sebészi pontosságú gyűlöletkampányok díszzsebkendős, gejl influencerek meg egyéb biorobotok előadásában”.

Hozzátette: a NER működésének és a populizmusnak a bemutatását már „nem érzi elég nagy kihívásnak”, az ellenzékre fókuszáló humormisét pedig „már az előtt unja, hogy elkezdené”, ezért azt még nem tudja, milyen témával fog a jövőben foglalkozni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!