Meghalt Jason David Frank, aki a zöld Power Rangert játszotta

2022. november 21. – 07:02

Másolás

Vágólapra másolva

49 éves korában elhunyt Jason David Frank színész, akinek leghíresebb szerepe az 1990-es évek ikonikus tévésorozatának, a Power Rangersnek a Zöld Rangere volt, írja a TMZ. Az eredeti Power Rangers sorozat többi sztárja, Walter Jones, Blake Foster és Amy Jo Johnson azóta az Instagramon megerősítették a halálát. A TMZ úgy tudja, a színész öngyilkos lett.

Fotó: Daniel Zuchnik / Getty Images
Fotó: Daniel Zuchnik / Getty Images

Frank eredetileg a Zöld Ranger, majd a Fehér Ranger szerepét játszotta a Mighty Morphin Power Rangersben, amely 1993 és 1996 között futott. Volt egy rövid szerepe a 2017-es filmben is. A közelmúltban a Cartoon Network Medvetesók című sorozatában szinkronizálta az Ezüst Medvét, ezzel a szereppel tisztelegve Power Ranger múltja előtt. 2020-ban Frank Kickstarter-kampányt indított Legend of the White Dragon című filmjéhez, ami jelenleg gyártás alatt áll, premierje jövőre várható.

A színész tehetséges harcművész is volt, 2010-ben debütált a UFC-ben.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában. Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!