Tényleg válik Tom Brady és Gisele Bündchen

2022. október 28. – 20:35

Tényleg válik Tom Brady és Gisele Bündchen
Brady és Bündchen még 2019-ben egy eseményen – fotó: Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto/AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Tom Brady amerikaifocista, és Gisele Bündchen bejelentették, hogy 13 év házasság után válnak – írja a CNBC. A párról már egy ideje pletykálták, hogy külön él, valamint, hogy nemrég válóperes ügyvédeket fogadtak a felek, úgy tűnik, a pletykák igazak voltak.

Brady és Bündchen a mai kornak megfelelően Instagramon jelentette be a válást, egészen pontosan 24 óra után eltűnő sztoriban tették meg a hivatalos bejelentést.

A posztok alapján már sikerült is megegyezniük minden kérdésben, így nem várható, hogy hírességektől (és persze nem hírességektől) egyáltalán nem szokatlan balhés válás legyen az ügyből.

A két fél közleménye minimálisan különbözik egymástól. úgyhogy a válási közlemények kedvelői kedvéért bemásoljuk mindkettőt szó szerinti gépi fordításban, hogy jól kijöjjenek az apró különbségek.

Gisele Bündchen ezt írta a válásról:

„Sok hálával az együtt töltött időért, Tom és én békésen véglegesítettük a válásunkat. Az én prioritásom mindig is a gyermekeink voltak és lesznek, akiket teljes szívemből szeretek. Folytatjuk a közös szülőséget, hogy megadjuk nekik azt a szeretetet, gondoskodást és figyelmet, amit nagyon megérdemelnek. A döntés, hogy véget vetünk egy házasságnak, sosem könnyű, de mi eltávolodtunk egymástól, és bár természetesen nehéz ilyesmin keresztülmenni, áldottnak érzem magam az együtt töltött időért, és csak a legjobbat kívánom Tomnak. kérem, hogy a magánéletünket tartsák tiszteletben ebben az érzékeny időszakban.”

Ez pedig Tom Brady szövege:

„A napokban a feleségem és én véglegesítettük a válásunkat egymástól 13 év házasság után. Erre a döntésre barátságosan és hálával az együtt töltött időért jutottunk. meg vagyunk áldva gyönyörű és csodálatos gyermekekkel, akik továbbra is minden tekintetben a világunk középpontját fogják képezni. Szülőként továbbra is együtt fogunk dolgozni, hogy mindig biztosítsuk, hogy megkapják a megérdemelt szeretetet és figyelmet. Hosszas mérlegelés után jutottunk arra a döntésre, hogy véget vetünk a házasságunknak. Ezt megtenni természetesen fájdalmas és nehéz, mint ahogyan sok embernek is az, akik nap mint nap ugyanezen mennek keresztül szerte a világon. Azonban mi csak a legjobbat kívánjuk egymásnak, miközben folytatjuk életünk még megírásra váró új fejezeteit. És kérjük a magánéletet és a tiszteletet, ahogy az előttünk álló napokban és hetekben eligazodunk az előttünk álló dolgok között.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!