Robbie Williams ismét Budapesten koncertezik márciusban

2022. szeptember 26. – 11:07

Másolás

Vágólapra másolva

Hat év után ismét Robbie Williams-koncert lesz Magyarországon, az énekes 2023. március 14-én lép fel a Budapest Sportarénában, írja az MTI.

Williams turnéja január 20-án indul Bolognában, tavasszal fellép Párizsban, Amszterdamban, Berlinben és Barcelonában is. Krakkóba március 12-én érkezik, onnan jön át Budapestre koncertezni.

A turné a 48 éves énekes szólókarrierjének 25. évét ünnepli, az ígéret szerint a koncertsorozaton Williams „újragondolt formában adja elő legnagyobb slágereit”. Ilyenek a Millenium, az It's Only Us, a Roc DJ, az Eternity vagy a Somethin' Stupid.

Az énekes kapcsolódó lemeze, a XXV meghozta Robbie Williams tizennegyedik brit slágerlista-vezető címét; az anyag rögtön megjelenése első hetében, szeptember elején a lista élére került. Ezzel ő lett a minden idők legtöbb brit listavezető lemezét magáénak tudó szólóelőadó. Korábban Elvis Presley tizenhárom listavezető albumot produkált. Csak a Beatlesnek van több brit slágerlistavezető albuma, tizenöt.

Robbie Williams legutóbb 2017 augusztusában járt a magyar fővárosban, akkor a Groupama Arénában adott koncertet. 2015-ben a Szigeten lépett fel.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!