Ritka autoimmun betegségéről beszélt Ashton Kutcher

2022. augusztus 9. – 10:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ashton Kutcher lesz a sztárvendége a National Geographic vadonban túlélős sorozata, a Running Wild with Bear Grylls következő epizódjának. Hogy gerillamarketing volt, vagy tényleg kiszivárgott a műsorból egy részlet, valószínűleg sosem fog kiderülni, mindenesetre óriásit megy a közösségi médiában az a videó, amiben Kutcher arról beszél, hogy egy ritka autoimmun betegsége van, ami pár évvel ezelőtt teljesen kiütötte.

„Elvesztettem a látásom, a hallásom, az egyensúlyérzékem. Egy évig tartott, mire felépültem.”

A színész aztán arról beszél, hogy általában nem értékeljük a dolgokat, míg el nem veszítjük azokat, és milyen szerencsésnek érzi magát, hogy életben van, képes látni, hallani, járni.

Miután a klip virálissá vált, Kutcher a Twitteren erősítette meg, hogy az valódi. Az eset három évvel ezelőtt történt, és egy nagyon ritka, érgyulladásos autoimmun betegsége van.

Az IMDB adatbázisa szerint egyébként Kutcher 2019-2020 táján tényleg nemigen szerepelt semmiben, csak a Farm című tévésorozat pár epizódja szerepel a neve mellett ebben az időszakban.

A színész mindenkit megnyugtat, hogy ma már teljesen jól van, és feltett szándéka lefutni az idei New York-i maratont (ezt egyébként már jó ideje belengette, a jótékonysági alapítványa, a Thorn számára próbál ezzel hírverést csapni).

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!