Sokan elővételes jeggyel sem jutottak be az anime-manga találkozóra, szétszedték a szervezőt a Facebookon

2022. augusztus 1. – 07:57

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A szombati esős időjárás miatt, illetve mert a helyszínen több jegyet értékesítettek, mint a BOK-csarnok befogadóképessége, botrányba fulladt a MondoCon nevű, anime-manga tematikájú találkozó Budapesten, írja a Blikk. A lap szerint volt, aki elővételes jeggyel se tudott bejutni, ez pedig a találkozó szervezőinek idevágó Facebook-posztjai alatt feltűnt, felháborodott kommentek alapján nem is volt egyedi eset.

A MondoCon szervezőinek Facebook-oldalán először szombaton kora délután jelezték, hogy leállt a beléptetés, mert megtelt a csarnok, de azt ígérték, hogy visszatérítik a jegyeket az egyik sátornál. Később, még szombat este kiadtak egy részletes közleményt is az esetről a szervezők, melyben ismertették, hogy sajnos a látogatók egy részét nem tudták beengedni. Hozzátették, hogy ilyenre nyolc éve nem volt példa, a problémát az okozta, hogy

eső miatt rengetegen vásároltak aznap jegyet a rendezvény helyszínén, ugyanis mindenki fedett helyre próbált menekülni az időjárás elől.

A találkozó szervezői azt is írták, a beléptetés leállítására a látogatók biztonsága miatt volt szükség.

Vasárnap egy újabb posztban bejelentették: kedvezményesen vásárolhatnak jegyet az őszi MondoConra azok is, akik most hétvégén pórul jártak. A történtek miatt a vasárnapi napra teljesen felfüggesztették a helyszíni jegyárusítást, azoknak pedig, akik szombaton egyáltalán nem használták fel a jegyüket, a szervezők visszaadják a jegyárat, illetve alternatívaként azt is felajánlották, hogy a következő, őszi MondoConra szóló belépőre is beválthatják azt.



Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!