Új vezetőt kap a Nők Lapja szerkesztősége

2022. július 29. – 10:19

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Főszerkesztőcserét jelentett be a Central Médiacsoport Zrt. a Nők Lapja-termékcsoportnál. Az integrált szerkesztőség vezetője Akovács Éva lesz, az újság eddigi főszerkesztője, Vass Virág „a Nők Lapja kulturális nagyköveteként folytatja munkáját”.

A Central közleménye szerint „Vass Virág 2021 tavaszán sikeresen újította meg a magazint: vezetése alatt új, korszerű szerkezetet és megjelenést kapott a hetilap, elindult a Nők Lapja nagysikerű olvasás-kampánya és új márkakiterjesztésként megjelentek a Nők Lapja Bookazine-ok is. Kulturális nagykövetként továbbra is aktívan részt vesz a nagysikerű olvasás kampányban, illetve olyan, az irodalomhoz köthető projekteket vezet majd, melyek tovább erősítik a márka pozícióját ezen a területen”.

Akovács Éva – Forrás: Central Médiacsoport Zrt.
Akovács Éva – Forrás: Central Médiacsoport Zrt.

A Central Médiacsoport Magyarország egyik vezető médiavállalata, online és magazin portfóliójával körülbelül hétmillió embert érnek el havonta a Gemius mérései szerint. Az online lapok közül hozzájuk tartozik egyebek mellett a 24.hu, a Hírstart, a Vezess, az Nlc, printben pedig a magazinos tartalmak dominálnak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!