Fiatal Galadriel, lovasroham, látványos helyszínek A Gyűrűk Ura-sorozat új előzetesében

2022. július 14. – 17:58

frissítve

Fiatal Galadriel, lovasroham, látványos helyszínek A Gyűrűk Ura-sorozat új előzetesében
Fotó: Youtube

Másolás

Vágólapra másolva

Megjelent a Gyűrűk Ura-sorozat legújabb előzetese, A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi szeptember 2-án debütál az Amazon Prime Video streamingszolgáltatásán – írja a Gizmodo.

Az összesen öt évadra tervezett sorozat A Gyűrűk Ura-trilógia előzménytörténete lesz. Az első két rész rendezője J. A. Bayona, az első évad nyolc részes lesz.

A sorozat a Másodkorban játszódik majd, amikor elkészülnek a Hatalom Gyűrűi, és megerősödik Szauron. A sorozatban szerepelni fog a gyűrűk kovácsolása, Númenor felemelkedése és bukása, valamint a tündék és emberek utolsó szövetsége is.

Az előzetesben több ismert szereplő is feltűnik: például a fiatal Galadriel, akit az eredeti filmekből Lothlórien királynőjeként ismerünk. De több új szereplőre számíthatunk, és más csodás lények is felbukkannak.

Az előzetes alapján látványban nem lesz hiány, a rendező ügyelt arra, hogy a már ismerős világba csöppenjen vissza a néző, és az előző trailerhez képest is emelték a szintet.

Legutóbb februárban, éppen a Super Bowl döntője alatt jelent meg egy előzetese a sorozatnak. Akkor azt írtuk, hogy 250 millió dollárért vették meg a tévés jogokat, és az első évadot körülbelül 462 millió dolláros büdzséből forgatják. A Trónok Harca ehhez képest nagyságrendekkel olcsóbb volt, mert a legdrágább évada is 100 millió dollárba került.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!