Tizenegyedjére is jön a Való Világ, már lehet jelentkezni

2022. június 22. – 10:36

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szerdától lehet jelentkezni a Való Világ legújabb évadába, szám szerint a tizenegyedikbe, írja közleményében az RTL Klub. A győztes 36 millió forinttal lesz gazdagabb a műsor végére. A vállalkozó szellemű játékosok erre az oldalra kattintva tudnak jelentkezni.

Az első Való Világ 2002-ben, 20 éve indult, VV Szabolcs nyerte meg. Az akkor 27 éves békéscsabai Mészáros Szabolcs sajtóhírek szerint később rendőrnyomozónak állt. Ez az évad termelte ki egyébként Okit és Majkát is, utóbbit valószínűleg keveseknek kell csak bemutatni: az ózdi előadó dolgozott műsorvezetőként is, de főleg rapperként ismert, koncertjei jellemzően telt házasak.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom