Az ATV híradójához igazolt az egykori TV2-s Stohl Luca

2022. május 11. – 09:34

Másolás

Vágólapra másolva

Az ATV-hez igazolt Stohl Luca, a TV2 korábbi riportere, Stohl András lánya. Az ATV-n híradós műsorvezető lesz, írják a közleményükben.

Stohl öt évig dolgozott a TV2 Csoportnál, ahol például a Tények Plusz riportere volt. Tavaly ősszel átigazolt a 168 órához, ahol a Youtube-on volt egy beszélgetős műsora. Május 13-tól vezeti majd a híradót az ATV-n.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass