Bill Murray először reagált a vádakra, amelyek miatt leállt az új filmje forgatása

2022. május 1. – 15:15

Bill Murray először reagált a vádakra, amelyek miatt leállt az új filmje forgatása
Bill Murray 2022. április 30-án a Berkshire Hathaway éves részvényesi közgyűlésén, ahol először nyilatkozott új filmje, a Being Mortal leállásáról – Fotó: Scott Olson / Getty Images via AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Egy héttel ezelőtt derült ki, hogy a gyártó Searchlight leállította a Bill Murray szereplésével készülő Being Mortal (halandónak lenni) című film forgatását, mert a hírek szerint valaki panaszt tett Murray viselkedésére. Részletek azóta sem derültek ki, de most először Murray reagált a történtekre – írja az NPR.

Részleteket Murray sem árult el, de megerősítette, hogy a forgatás alatti viselkedése okozott problémát, és a leállásról egy női kolléga panasza után döntött a gyártó, a vizsgálat pedig folyamatban van.

„Olyasmit tettem, amit viccesnek gondoltam, és nem úgy fogadták. A filmstúdió helyesen akart cselekedni, ezért utána akartak nézni az egésznek, ki akarták vizsgálni, és ezért leállították a produkciót”

mondta a CNBC-nek.

Azt ő sem mondta el, hogy ki tett ellene panaszt. „De mostantól kezdve beszélgetünk, és próbálunk megbékélni egymással. […] Mindketten profik vagyunk. Szeretjük egymás munkáját. Szerintem kedveljük egymást, és ha nem tudunk igazán kijönni egymással és megbízni egymásban, akkor nincs értelme tovább dolgozni együtt vagy filmet is készíteni.”

Murray arról is beszélt, hogy megváltozott körülötte a világ, amihez hozzá kell szoknia: „Elég jó lecke ez nekem. A világ más, mint kisgyerekkoromban volt. Amit kisgyerekként viccesnek tartottam, az nem feltétlenül ugyanaz, mint ami most vicces. A dolgok változnak, és az idők is változnak, ezért fontos, hogy ezt megértsem.”

A Being Mortalt márciusban kezdték forgatni, és az eredeti terv szerint jövőre mutatnák be. Az író-rendezője az elsősorban a Városfejlesztési osztály című sitcomból ismert Aziz Ansari, aki maga is játszik a filmben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!