Egy pillanatra rosszul lett és leesett a díszletlétráról A padlás vasárnapi előadásán Wunderlich József

2022. március 21. – 14:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Leesett A padlás című előadáson a díszletlétráról a főszereplő Rádióst alakító Wunderlich József vasárnap este, a Vígszínházban – írta meg egyik olvasónk azzal, hogy Wunderlichet ezután mentő vitte el, a darabot félbe kellett szakítani. A Vígszínház a Telex kérdésére azt írta, Wunderlich valóban leesett az előadás vége felé „egy pillanatnyi rosszullét következtében”, ekkor az előadás félbeszakadt, a színészt pedig mentővel szállították kórházba. Itt megvizsgálták, ám mivel nem sérült meg, ezért még éjjel hazaengedték, azóta otthon pihen.

Wunderlich József a Vígszínház színpadán, A padlás című darabban – Fotó: Gordon Eszter / Vígszínház / Facebook
Wunderlich József a Vígszínház színpadán, A padlás című darabban – Fotó: Gordon Eszter / Vígszínház / Facebook

„A Bella Figura március 21-i előadásában Éric szerepében Brasch Bence lép színpadra. A munkavédelmi vizsgálat folyamatban van, melynek eddigi eredménye alapján az esetet a művész rosszulléte okozhatta” – írják.

A Vígszínház kérdésünkre azt írta, hogy az előadás ugyan jogilag lejátszottnak minősül, de a helyzetre való tekintettel az érintett nézőknek felajánlják, hogy A padlást az évad végéig bármelyik meghirdetett időpontban 1000 Ft-os regisztrációs jeggyel megtekinthetik, ehhez csak fel kell keresniük a szervezési iroda munkatársait.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!