Itt az első előzetes a Marvel muszlim szuperhősös sorozatáról

2022. március 16. – 12:01

Másolás

Vágólapra másolva

„Nem igazán az ilyen Jersey-i barna lányok szokták megmenteni a világot, az pusztán fantázia” – mondja az új Marvel-sorozat, a Ms. Marvel főszereplője az első, kedden megjelent előzetesben, majd miután felfedezi az erejét, így szól: „Mindig tudtam, hogy ilyen életet akarok, de sosem mertem volna valóban álmodni róla”.

Ez nem is lenne különösebben meglepő vagy szokatlan, ha a sorozat főszereplője, Kamala Khan nem egy muszlim tinilány lenne, aki az aktuális berendezkedésre reagál, csakhát éppen az, alakítására pedig egy pakisztáni-kanadai fiatal színésznőt, Iman Vellanit kérték fel – írja a Sky News.

Khan egy tinilány, akinek hatalmas képzelőereje van, imádja a számítógépes játékokat és fikciókat ír a kedvenc szuperhőseiről, de közben állandóan különcnek érzi magát – aztán egyszer csak felfedezi az erejét.

A Hulkot alakító Mark Ruffalo a sorozat előzeteséhez azt írta a Twitteren: köszöni a Marvelnek, hogy reflektál a világra, amiben élünk, míg a Marvel Kapitányt megformáló Brie Larson úgy fogalmazott: „Te egy igazi szuperhős VAGY, Kamala.”


A sorozat június 8-án debütál majd a Disney+ csatornán.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!