Négy férfit tartóztattak le, akiknek köze lehetett a Drót színészének halálához

2022. február 2. – 22:29

Négy férfit tartóztattak le, akiknek köze lehetett a Drót színészének halálához
Michael K. Williams – fotó: Derek White / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Négy férfit tartóztattak le, akiknek köze lehetett a színész Michael K. Williams szeptemberben bekövetkezett halálához. A színész, aki többek között arról volt ismert, hogy az HBO krimi-drámájában, a Drótban alakította Omar Little drogdílert, a hatóságok szerint túladagolásban halt meg, emiatt most négy férfi ellen emeltek vádat – írja a Reuters.

Irvin Cartagenát Puerto Ricóban tartóztatták le, őt a manhattani szövetségi bíróság fentanillal kevert heroin terjesztésével vádolja. A három másik férfit pedig New York-ban tartóztattak le, Hector Roblest, Luis Cruzt és Carlos Maccit kábítószerterjesztéssel vádolják.

Michael K. Williams amerikai színészre unokaöccse talált rá New York-i otthonában szeptember 6-án, az 54 éves férfi eszméletlen volt, az életét nem tudták megmenteni. Már akkor felmerült, hogy túladagolhatta magát, ugyanis többféle kábítószert is találtak az otthonában, és a színész maga is beszélt korábban drogproblémáiról. Később a New York-i vezető orvosszakértő hivatala is megerősítette, hogy a színész heroin, kokain, fentanil és p-fluorofentanil kombinációjának túladagolásába halt bele.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!