Megpróbálják cancellelni Bőrpofát, aki ezért feldarabol egy busznyi embert A texasi láncfűrészes mészárlás új trailerében

2022. január 31. – 21:07

Másolás

Vágólapra másolva

A Netflix bemutatott egy új előzetest a február 18-án megjelenő, A texasi láncfűrészes mészárlás című horrorklasszikus folytatásához. Íme a trailer magyar feliratos veriója:

A film címe pont ugyanaz, mint az 1974-es eredetié, és az alkotók úgy tesznek, mintha az eredeti után megjelent hét film meg sem történt volna. Ennek az az eredménye, hogy a kalapácsos-láncfűrészes Bőrpofa az új filmben már kamerák kereszttüzében követi el a borzalmasan véres gyilkosságokat.

A történet szerint valamikor napjainkban egy fiatal baráti társaság beköltözik a texasi Harlowba, hogy kicsit feldobják az álmos városkát és új életet kezdjenek. Valamiért úgy érzik, hogy okvetlenül be kell törniük egy házba, amelyik simán szolgálhatna egy horrorfilm helyszínéül, ám ezzel magukra vonják a helyi sorozatgyilkos figyelmét.

A filmben Elsie Fisher, Sarah Yarkin, Jacob Latimore és Nell Hudson játszanak, Sally Hardesty, az 1974-es eredeti egyetlen túlélőjének szerepét pedig Olwen Fouéré ölti magára – hiszen az első filmben játszó Marilyn Burns 2014-ben meghalt. A február közepén érkező filmet David Blue Garcia rendezte.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!