Meghalt a Carrie Bradshaw meleg barátját alakító Willie Garson

2021. szeptember 22. – 09:16

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Rövid, súlyos betegség után, 57 éves korában meghalt Willie Garson amerikai színész, akit a magyar közönség a Szex és New York című sorozatból ismerhet a leginkább – Garson ebben Carrie Bradshaw meleg barátját alakította. A színész halálhírét fia, Nathen Garson jelentette be az Instagramon. A színész játszott egyebek mellett a Ford Fairlane kalandjaiban és a John Malkovich-menetben is.

„Willie Garson akárcsak a képernyőn, úgy az életben is egy odaadó barát és egy üdítő jelenség volt az életünkben” – idézett a Deadline az HBO és HBO Max sajtóközleményéből. Garson közel 25 évig dolgozott a sorozataikban. „Végtelenül szomorúak vagyunk a halála miatt, és együttérzünk a családtagokkal és a szeretteivel” – írták.

A Szex és New York stábja családjaként gyászolja Garsont.

Noha Garson a sorozatban egy meleg karaktert alakított, a valóságban heteroszexuális volt, sőt, még a sorozat kezdete előtt egy vakrandin ismerkedett össze Sarah Jessica Parkerrel. Ez ezután nem futott ki egy romantikus real-life nagy jelentre, de a színésznő és Garson nagyon jó barátok lettek.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!