Élve került elő a Doctor Who Los Angelesben eltűnt brit epizódszereplője

2021. szeptember 13. – 17:28

frissítve

Élve került elő a Doctor Who Los Angelesben eltűnt brit epizódszereplője

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés 22:40-kor: A Los Angeles-i rendőrség a Sky News szerint megerősítette, hogy élve találták meg hétfőn Tanya Feart, a brit színészt, aki csütörtökön úgy tűnt el, hogy nem volt nála sem telefon, sem a tárcája.

A rendőrség szerint nem volt szó bűncselekményről, így miután Fear előkerüléséről értesítették a nő családját, a nyomozást le is zárták. Alex Cole, Fear menedzsere a sajtónak azt nyilatkozta, hogy bár a színész nem szenvedett fizikai sérüléseket, elővigyázatosságból kórházba szállították.

Korábban írtuk: Eltűnt egy 31 éves brit színész Los Angelesben. Tanya Feart, akinek a BBC Doctor Who című sorozatában 2018-ban volt egy epizódszerepe, utoljára múlt csütörtökön látták a Santa Monica Boulevardon egy boltban, a BBC szerint azóta nincs hír róla.

A színész menedzsere, Alex Cole a sajtónak azt nyilatkozta, hogy múlt héten találkozott Fearrel utoljára, aki ekkor teljesen jól volt.

Most a közösségi médiában #FindTanyaFear hastaggel próbálnak olyan információt gyűjteni, ami alapján megtalálhatják. Szeptember 9-e óta tartják hivatalosan eltűnt személyként nyilván, azóta a Los Angeles-i rendőrség is keresi a színészt, aki korábban szerepelt a Spotless és a Kisvárosi gyilkosságok című sorozatokban, illetve a Kick-Ass 2-ben, Los Angelesben pedig épp standupos karriert kezdett építeni, mielőtt eltűnt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!