Megjelent Roland Emmerich új katasztrófa sci-fijének első előzetese

2021. szeptember 2. – 22:17

Másolás

Vágólapra másolva

Jön Roland Emmerich (A Függetlenség napja, 2012, Holnapután) új sci-fi katasztrófafilmje, a Moonfall, aminek már meg is lehet nézni az első előzetesét, írja az IGN.

A filmről elöljáróban annyit lehet tudni a hivatalos szinopszis szerint, hogy „egy titokzatos erő kiüti a Holdat a Föld körüli pályájáról, és ütközőpályára küldi az általunk ismert élettel”.

Ha ettől nem éreznénk magunkat közelebb a film tartalmához, az is kiderül:

„A NASA vezetője és egykori űrhajós, Jo Fowler (Halle Berry) meg van győződve arról, hogy nála van a kulcs mindannyiunk megmentéséhez, de csak egy múltbéli űrhajós, Brian Harper (Patrick Wilson) és az összeesküvés-elméletekkel foglalkozó K.C. Houseman (a Trónok harca John Bradley-je) hisz neki. Ezek a valószínűtlen hősök egy lehetetlen utolsó küldetést indítanak az űrbe, hátrahagyva mindenkit, akit szeretnek, csak hogy rájöjjenek, a Holdunk nem az, aminek hisszük”.

Magából a trailerből egyébként túl sok mindent nem lehet megtudni a filmről azon kívül, hogy rengeteg energiát fektettek a látványvilágba:

Hallható benne John F. Kennedy elnök 1962-es történelmi beszédéből egy egy részlet, amiben azt feszegeti, vajon miért a Holdra jutást választották az emberek céljuknak, és arra jut, hogy azért, mert az nehéz feladat. A teaser szlogenje sötéten rímel Kennedy kozmikus optimizmusára egy sokkal kevésbé vidám ígérettel: „2022-ben a Hold eljön hozzánk.”

A Moonfall-t 2022. február 4-én mutatják be az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, 2022. február 3-án Ausztráliában.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!