Összevonják az Index gazdasági rovatát a Napi.hu-val

2021. szeptember 2. – 16:36

Másolás

Vágólapra másolva

Több átalakítás történik az Indexet is kiadó Indamédia háza táján – írja a Média1. Az Index gazdasági rovatát összevonják a Napi.hu-val, Kitzinger Szonja, az Index.hu eddigi főszerkesztő-helyettese a Dívány főszerkesztője lesz. Helyét az Index főszerkesztő-helyettesi posztján F. Tóth Benedek veszi át, aki eddig a kulturális rovatot vezette.

Starcz Ákos, az Index.hu Zrt. vezérigazgatója, az Indamedia igazgatósági tagja a Media1-nek azt mondta: a most bejelentett átszervezések célja a hatékonyabb működés, valamint a tartalomszolgáltatás minőségének további fejlesztése.

A jövőben az új, „csoportszintű gazdasági szerkesztőség” feladata lesz, hogy a médiacsoport valamennyi gazdasági hírszolgáltatási feladatát ellássa. A gazdasági szerkesztőséget a Napi.hu jelenlegi főszerkesztője, Domokos László irányítja majd.

A Telex.hu szerkesztőségének tagjai 2020. július végén mondtak fel az Index.hu-nál, mert nem látták tovább biztosítva a lap független működését. A Telex.hu a felmondásunk után olvasói támogatásokból jöhetett létre, és így tud igazán függetlenül, korrekten működni. Kattintson ide, támogassa ön is a független sajtót és a Telexet!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!