A nagy VOLT helyett saját minifesztivált rendezhet több társaság a szervezők segítségével

2021. július 21. – 14:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A járvány miatt a soproni VOLT elmaradása mellett döntöttek a szervezők, ugyanakkor a Telekom és a VOLT hozzájárult három minifesztivál megrendezéséhez, amit online közvetítenek majd a Facebookon.

A közlemény szerint a VOLT és a Telekom olyan 50-100 fős társaságokat kerestek a minifesztiválokhoz, akik szeretnének bulizni, ők jelentkezhettek – a helyszín, illetve az esemény szlogenjének megadásával – az ország különböző pontjairól, és egyúttal vállalniuk kellett, hogy a július végén, augusztus elején megtartandó bulijaik koncepciói részt vesznek egy rendhagyó versenyen.

A beérkezett projekttervek közül szakemberek segítségével választották ki a három legígéretesebb elképzelést. A koncepciókat az Akváriumban, a Kikraftolás napján prezentálták a nyertes csapatok képviselői, és a mentorok segítségével a minifesztiválok minden részletét kidolgozták.

A bulik témája változó, akad közöttük post-Covid-lagzi, esküvői előparti és romantikus úszófényekkel, valamint tábortűzzel záródó tófesztivál is. A szervezői csapatok élőben, a többiek pedig Facebook-live-ban követhetik az eseményeket július 23-án, 30-án és augusztus 6-án.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!