Tizenhat év után véget ér a Jóban Rosszban

2021. június 23. – 15:34

Másolás

Vágólapra másolva

Tizenhat év után befejeződik a Tv2 napi sorozata, a Jóban Rosszban forgatása – derül ki a műsort sugárzó Tv2 közleményéből.

A nézők még pár hónapig találkozhatnak a sorozattal, amíg lefutnak az idáig felvett részek, utána viszont végleg elköszön az egykoron a mostanra szintén befejeződött Barátok közt kihívójaként induló kórházas sorozat.

A napi sorozatok magyar mamutját sosem tudta igazán megszorongatni a csillagkúti drámákat feldolgozó sorozat, 2016-ban le is jött a Tv2-ről, hogy a Super Tv2 kínálatát húzza fel.

„A Jóban Rosszban 2016 augusztusában a SuperTV2-re költözött. A sorozat itt is népszerű maradt és még a 2016-os évben jelentősen hozzájárult a SuperTV2 nézettségének növeléséhez. A tévénézési szokások sokat változtak az elmúlt öt évben, azonban a Jóban Rosszban 2021. első öt hónapjában is a SuperTV2 egyik zászlóshajója volt. A Nielsen Közönségmérés adatai szerint a hétköznap 13:10-kor adásba kerülő premier epizódok 7,8%-os átlag közönségarányt értek el január 1-május 31. között. Ebben az idősávban a SuperTV2 volt a legnézettebb csatorna a 18-59 évesek esetében” – írja a közlemény.

Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója azt mondta, a sorozat programstratégiai okokból ér véget. Azt szeretnék, hogy a Tv2 Csoport csatornáira még több saját gyártású műsort tudjanak bevinni, ehhez viszont szükség volt a mostanra némileg megkopott sorozat megszüntetésére.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!