Scarlett Johansson szerint a Fekete Özvegy korábban túlszexualizált volt

2021. június 18. – 13:39

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Visszatekintve a Vasember 2-re, miközben jó buli volt, és sok remek pillanata is volt, a karakter a filmben nagyon is túlszexualizált. Tényleg úgy beszélnek benne róla, mint egy darab valamiről, mintha valakinek a tulajdona lenne vagy ilyesmi. Tony Stark még egy ponton azt is mondja róla, hogy »kérek ilyet«️” – mondta Scarlett Johansson egy friss interjúban a Marvel-univerzumban alakított karakteréről, a Fekete Özvegyről, akit először a 2010-es Vasember 2-ben játszott el.

A kétszeres Oscar-jelölt Johansson arról is beszélt, hogy akkoriban valószínűleg saját értékét is a testére adott kommentekhez mérte, de az utóbbi időben jóval elfogadóbb lett saját magával, és ennek szerinte köze van ahhoz is, hogy a Fekete Özvegy karakterét sem szexualizálták túl már a későbbi Marvel-filmekben, írja a BBC.

Itt van például az egyik jelenet a Vasember 2-ből.

Az önálló Fekete Özvegy-film júliusban érkezik a mozikba, az előzetesében például a pesti rakparton száguldoznak. A film bemutatóját már tavaly óta többször elhalasztották a járványhelyzet miatt. A Cate Shortland által rendezett film feltehetően az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után, az utolsó két Bosszúállók előtt játszódik majd.

A Marvel-képregényekben először 1980-ban jelent meg a Taskmaster nevű karakter, aki ebben a filmben lesz a főgonosz, és aki ellenfeleinek bármilyen fizikai képességét utánozni tudja. Az antihős korábban egyik Marvel-filmben sem szerepelt. A film főbb szerepeit, a Fekete Özvegy fogadott családtagjait Florence Pugh (Kisasszonyok), David Harbour (Stranger Things) és Rachel Weisz (A kedvenc) alakítják majd.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!