Tartozásra hivatkozva blokkolta két csatornáját a TV2 Csoport a Diginél

2021. június 11. – 10:31

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

„Ezúton tájékoztatjuk a nézőket, hogy mivel a Digi Távközlési és Szolgáltató Kft. a TV2 Zrt-vel érvényben lévő szerződésben foglalt fizetési kötelezettségének a TV2 felhívása ellenére sem tett eleget, ezért a mai naptól az Izaura TV és Jocky TV csatornák nem elérhetőek a Digi rendszerén, mindaddig, amíg a kötelezettségét a Digi nem rendezi. Reméljük, hogy a kialakult helyzet mihamarabb rendeződik, addig is megértésüket kérjük” – ez az üzenet fogadja csütörtök délelőtt óta a TV2 Csoporthoz tartozó Izarura TV és Jocky TV Facebook-oldalára érkezőket. Röviden ez annyit jelent, hogy

a TV2 Csoport blokkolta ezt a két csatornát a digis előfizetéssel rendelkezőknél, mert a vállalat nem fizetett nekik.

A Sorozatwiki azt írja, hogy a műsorterjesztési díj késedelméről lehet szó, és bárhogy is van, ilyen, hogy emiatt csatornákat blokkolt volna egy tévétársaság, melynek érdeke, hogy csatornáit minél többen nézzék, még nem fordult elő Magyarországon idáig.

Kérdéseket küldtünk a Diginek az ügyben, amint válaszolnak frissítjük cikkünket. Érdekesség egyébként, hogy a Facebook-oldalukon azt írják a reklamálóknak (bár van, ahol állítólag elérhető továbbra is a csatorna):

„Egy központi hiba miatt tapasztalható a probléma a műholdas kiosztásunkban. A kollégáink folyamatosan dolgoznak a mielőbbi elhárításán. Az okozott kellemetlenségek miatt elnézését kérjük és köszönjük a türelmét!”

Arra a kérdésre, hogy mikor áll helyre a szolgáltatás, azt válaszolták: „A kimaradás nem egy előre tervezett karbantartás miatt jelentkezik, így a hibaelhárításnak a pontos végéről nem tudunk információval szolgálni. A kollégáink folyamatosan dolgoznak a mielőbbi elhárításán. Az okozott kellemetlenségek miatt elnézését kérjük és köszönjük a türelmét!”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!