Liptai Claudia vezeti majd az RTL Klub új gasztroműsorát

2021. május 13. – 16:22

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kolosi Péter a Nagy Kreatív Napon tartott előadást, ahol elmondta, még idén látható lesz az RTL Klubon az új gasztroreality, ami Mestercukrász néven indul el, és Liptai Claudia lesz a műsorvezetője, írja a HVG.

A csatorna programigazgatója azt is elmondta, a Konyhafőnök-család új műsorában a versenyzők hobbicukrászok lesznek, vagy olyanok, akik már ismerik a desszertkészítés fortélyait, és minden adásban egyénileg készítenek majd el két desszertet a továbbjutásért.

Ezeket szakmai zsűri fogja értékelni, amiben benne lesz a cukrászvégzettséggel rendelkező Liptai is. Rajta kívül egy cukrászmester is értékelni fogja a versenyzők munkáját, róla egyelőre annyit lehet tudni, hogy az elmúlt pár évben több híres cukrászda szakmai vezetőjeként bizonyított. Illetve zsűrizni fog még egy világutazó sztárcukrász is, aki több hotel, étterem és cukrászda desszertkínálatát újította meg elképzeléseivel New Yorktól Szingapúrig. Az ő kilétüket a csatorna a közeljövőben jelenti be.

A Mestercukrász célja, hogy az újhullámos cukrászatot és a kreatív desszertkészítést mutassa be a nézőknek. A győztes 5 millió forintot vihet majd el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!