Georg Spöttle Fidesz-aktivista lett a Pesti TV vezetőszerkesztője

2021. április 29. – 16:49

frissítve

Georg Spöttle Fidesz-aktivista lett a Pesti TV vezetőszerkesztője
Georg Spöttle a Fiatal Családosok Klubjának a Migránshelyzet női szemmel című konferenciáján az A38 hajón, 2016-ban – Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI

Másolás

Vágólapra másolva

George Spöttle Fidesz-aktivista, migrációs szakértő lett a Pesti TV új vezetőszerkesztője – írja a Média1. Spöttle 2019-ben az önkormányzati választáson fideszes egyéni jelöltként indult Szentesen, de csak 28 százalékát kapta meg a szavazatoknak, az ellenzéki jelölt, aki nyert, 20 százalékkal többet kapott.

Spöttle rendszeresen megjelent a kormánymédiában mint bevándorlási szakértő. A Pesti TV egyik műsorában azt mondta magáról, hogy tagja és aktivistája a Fidesznek.

Huth Gergely, a csatorna programigazgatója szerint Spöttlét a kreatív tudása és nemzetközi kapcsolatai miatt választották.

A német szakértőt saját elmondása szerint több mint 20 éve földönkívüliek látogatták meg, és készen állt arra, hogy megölje a szürke lényeket. Később azt mondta, hogy ez az oldal manipulálta a szavait, nem találkozott UFO-kkal. Azt elismerte, hogy részt vett egy magyarországi UFO Kongresszuson.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!