Sérült katonák készülnek majd versenyre Harry hercegék első netflixes dokusorozatában

2021. április 7. – 11:50

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kedden bejelentette az első, Netflixre tervezett dokusorozatát Harry brit herceg és felesége, Meghan Markle, pontosabban cégük, az Archewell Productions. A filmes és televíziós produkciókkal foglalkozó vállalkozás első nagy dobása egy podcastsorozat volt, amelynek első részét már karácsonykor hallani lehetett.

A most bejelentett dokusorozat a Heart of Invictus címet kapta, és olyan sebesült, szolgálat közben megsérült katonák felkészülését helyezi a fókuszba, akik a számukra létrehozott Invictus Games sportversenyen mérkőzhetnek meg egymással. A versenyt a járvány miatt 2020 helyett 2022-ben rendezik meg – írja az AP News.

Az Invictus Gamest egyébként 2014-ben hozta létre Harry herceg. A versenyzők többféle sportágban megmérettethetik magukat, köztük kerekesszékes kosárlabdában vagy ülőröplabdában. A sorozat az Invictus Games Alapítvánnyal együttműködésben készül.

II. Erzsébet brit királynő unokája és felesége 2020-ban szakított a királyi családdal. Először Kanadába, majd az Egyesült Államokba költöztek. Jelenleg második gyermeküket várják.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!