Visszahozza a képernyőre a TV2 a Nagy Ő-t

2021. március 25. – 15:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Közel húsz évvel azután, hogy bemutatták Magyarországon a The Bachelor c. amerikai lincenszű Nagy Ő-t, a TV2 visszahozza a realityt a képernyőre 2021-ben – áll a TV2 közleményében. A kétezres évek elején mindössze három szériát megélt sorozatban eddig Noszály Sándor teniszező, Molnár Anikó volt Való Világ-szereplő és Gyursánszky Gábor vízisíelő kereste a párját, most pedig Tóth Dávid olimpikon kajakozó kerül majd képernyőre.

Tóth Dávid feltűnt az Exatlonban és a Dancing With The Stars-ban is a TV2-n. „Legjobbkor talált meg a felkérés. Nem titok, hogy több mint három éve vagyok szingli és valahogy úgy hozta az élet, hogy bár folyamatosan kerestem, de nem találtam meg azt a hölgyet, akit társként el tudnék képzelni magam mellett, miközben azt gondolom erre már megértem és vágyom is rá. A Nagy Ő számomra azért fontos, mert adok egy esélyt annak, hogy talán a műsor segítségével találom meg az igazit, és remélem meg tudom azt is mutatni, hogy 2021-ben férfiként az értékrendem szerint mitől lehetünk egymás számára értékesek és a valódi nagy ők”- idézte a közlemény az olimpikont.

A műsorban Tóth húsz nővel ismerkedik majd, de alkalomról alkalomra döntenie kell majd, ki távozzon. A versenyzők addig maradhatnak a műsorban, amíg Tóth-tól rózsát kapnak, végül pedig az ún. rózsaceremónián kell kiválasztania az kajakozónak a győztest, „élete párját”, írják. A korábbi Nagy Ő-k közül Noszály pár hónapig állítólag együtt is volt a kiválasztottal, míg a többiek esetében egyáltalán nem alakult ki szerelmi kapcsolat a választottal.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!