Jön az új globális streamingszolgáltató, a Paramount+

2021. február 25. – 11:01

frissítve

Jön az új globális streamingszolgáltató, a Paramount+
Fotó: SOPA Images/Getty Images

Másolás

Vágólapra másolva

Március 4-én indul a Paramount+, ami több mint 30 ezer sorozatepizódot és 2 500 filmet tartalmazó tartalomkönyvtárból válogat, az induláskor 5 ezer órányi tartalommal, áll a ViacomCBS közleményében.

Befektetőknek tartott tájékoztatójukon ismertették a stratégiai tervet, amiből kiderül, hogy az ingyenes és az előfizetői, prémium tartalmakban is nagy lesz a kínálat.

„A Paramount+ a ViacomCBS portfoliójába tartozó, világszerte ismert médiamárkák és stúdiók, mint a CBS, a Comedy Central, az MTV, a Nickelodeon, a Paramount Pictures vagy a Smithsonian Channel tartalmaiból kínál válogatást, ami az Egyesült Államokban még élő sportközvetítésekkel és folyamatos hírszolgáltatással is kiegészül.”

Tom Ryan, a ViacomCBS Streaming elnök-vezérigazgatója azt mondta:

„A Paramount+ népszerű fogyasztói márkákból álló portfolióra és olyan ikonikus franchise-okra épül, mint a SpongyaBob vagy a Star Trek, így minden néző számára vonzó és különleges streaming kínálatot képes nyújtani. A Pluto TV-vel és a SHOWTIME-mal együtt ez a szolgáltatás olyan erőteljes streaming ökoszisztémát alkot, amely lényeges versenyelőnyt biztosít a számunkra és lehetővé teszi, hogy minden platformon és minden árkategóriában elérhessük a közönségünket, semmi máshoz nem hasonlítható élménnyel, tartalommal és kreativitással.”

A streamingszolgáltató eleinte az Egyesült Államokban, Dél-Amerikában és Kanadában lesz csak elérhető, de fokozatosan világszerte is elérhetővé válik. Európában és a skandináv országokban már március 25-től elérhető lesz. A közleményből nem derül ki, Magyarországra mikor érkezik az új szolgáltató.

A cég mind az öt kontinensen rendelkezik műsorgyártó kapacitással, kiterjedt műsorelosztási megállapodásokkal, illetve helyi kapcsolatokkal és szakemberekkel.

A közleményből az is kiderül, hogy egyes nemzetközi piacokon a Paramount+ az ötezer órányi saját ViacomCBS tartalom mellett olyan eredeti exkluzív tartalmakat kínál majd, mint például a The Man Who Fell to Earth, Mayor of Kingstown, Guilty Party, Halo és a The Offer. Az előfizetők többsége számára SHOWTIME tartalmakat is biztosít majd a Paramount+, többek között olyan sorozatokkal, mint a Dexter, a Ray Donovan, A Viszony (The Affair), Your Honor, The Comey Rule, és a Szökés Dannemorából(Escape at Dannemora). Ezen kívül a világ legnagyobb gyerekműsor franchise-ai közé tartozó sorozatok is elérhetőek lesznek, köztük a SpongyaBob Kockanadrág, a Tini Nindzsa Teknőcök, a Dóra a felfedező és a Mancs őrjárat, és a hamarosan megjelenő SpongyaBob Kamp Koral és a Nickelodeon Animation Studio által készített Astronauts. Hasonlóképpen megtalálhatóak lesznek az olyan reality sikersorozatok is, mint a Jersey Shore, az Ex on the Beach, és a Kamureg (Catfish).

A havidíjról azt írják, országonként változhat majd, de világszerte megfizethető áron lesz.

A Paramount+ a www.paramountplus.com weboldalon, a Paramount+ mobil alkalmazáson , okostévéken és OTT platformokon lesz elérhető.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!