Egy jobboldali lap támogatásával fog filmet gyártani a színésznő, akit szélsőséges megjegyzései miatt rúgtak ki a Mandalorianből

2021. február 12. – 22:28

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Gina Carano a Deadline-hoz eljuttatott nyilatkozatában jelentette be, hogy miután a Disney megvált tőle, egy új filmes projektbe kezd bele a jobboldali The Daily Wire nevű oldallal, írja a Deadline.

A Disney és a Lucasfilm a hét elején vált meg Gina Caranótól a színésznő szélsőséges megnyilvánulásai miatt. A Mandalorian egyik legismertebb szereplője nemcsak szélsőséges megjegyzéseket tett, de nyíltan osztott meg Covid-tagadó, konteóhívő és transzfób tartalmakat, majd a második világháborúban meghurcolt zsidókhoz hasonlította a – szerinte – politikai nézeteik miatt elnyomott konzervatív és republikánus embereket.

Miután emiatt megvált tőle a Disney és a Lucasfilm, Caranót úgy néz ki, egy jobboldali lap karolta fel. Ahogy a színésznő fogalmazott,

„A Daily Wire segít megvalósítani az egyik nagy álmomat – egy saját film fejlesztését és gyártását. Kiáltottam és ők meghallgatták imáimat.”

Ezután közleményében a Disneyt „totalitárius tömegnek” bélyegezte, míg új munkájáról azt mondta, „csak most kezdtem el használni hangomat, mely most sokkal szabadabb, mint valaha”. Új filmjének Caranó nemcsak készítője, de főszereplője is lesz, többet egyelőre nem tudni róla.

A korábbi ketrecharcos színésznőről és szélsőséges megnyilvánulásairól itt írtunk bővebben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!