Két és fél évvel halála után eltemették Burt Reynoldsot

2021. február 12. – 12:16

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Bár már 2018. szeptember 6-án meghalt, és akkortájt el is hamvasztották, csak most csütörtökön temette el családja Burt Reynoldsot. A 82 évesen elhunyt színész egy floridai kórházban halt meg, az ezt megelőző években visszatérő szívproblémái voltak. Reynoldsot szűk körű ceremónia keretében, a rokonok online részvételével helyezték örök nyugalomra a Los Angeles-i Hollywood Forever temetőben.

Az Associated Press hírügynökség azt írja, hogy most egy fejfa jelzi Reynolds végső nyughelyét, amit idővel egy bronzból vagy kőből készült mellszoborra cserélnek, és abban bíznak, hogy szeptemberben, halálának harmadik évfordulóján már a rajongók is odavonulhatnak. A csütörtöki temetés után koszorúval és virágokkal borították be a sírt, a színész egy rajongója pedig a Smokey és a bandita című filmből ismert Trans Am autó mini változatát helyezte el a sírkövön.

A színész rokonai nem hozták nyilvánosságra, hogy miért vártak két és fél évet a hamvak eltemetésével. Reynolds hagyatékát unokahúga, Nancy Hess gondozza. A hagyaték körüli jogi és pénzügyi eljárások végére decemberben került pont. Az 1899-ben alapított temető a Santa Monica Boulevardon, a Paramount Pictures stúdió mellett fekszik, és olyan hírességek nyugszanak ott, mint Judy Garland és Douglas Fairbanks.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!