Mariah Carey-t érzelmi megrázkódtatásért perli be a nővére

2021. február 3. – 13:45

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Több mint egymillió dollárra perli Mariah Carey-t a nővére, Alison, mert az énekes életrajzi könyve érzelmi megrázkódtatást okozott neki – írja a Guardian. Alison legalább 1,25 millió dolláros sérelemdíjra számít, mert húga szerinte a könyvben szívtelen, ádáz, bosszúszomjas és aljas volt, és indokolatlanul megalázta az emberek előtt.

A The Meaning of Mariah Carey című könyvben az énekesnő nyersen ír a nővéréről: például azt állítja, hogy pénzért és kábítószerért árulta a testét, és azt, hogy Alison nyugtatóval bedrogozta és kokainnal kínálta a 12 éves Mariah-t. Carey azt írja, hogy a nővére egyszer forró teát öntött a hátára, amivel harmadfokú égési sérüléseket okozott neki. Egy másik alkalommal az énekesnő állítása szerint Alison akkori barátja rákényszerítette Mariah-t, hogy megcsókolja, aminek egy arra járó vetett véget.

A könyvben azt írja, hogy a nővére briliáns, de törött, aki mindig az olcsóbb megoldást választotta. Alison szerint a könyv tele van kegyetlen és felháborító vádakkal, és azt állítja, hogy a húga csak azért támadja a „földönfutó” nővérét, hogy szenzációhajhász cikkek készüljenek róla, amik lendítenek egyet a könyv eladásain.

A vádirat szerint Alison a könyv megjelenése óta súlyos depressziós, és rá nem jellemző módon sokat sír, sőt, több év józanság után újra alkoholproblémákkal küzd.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!