Keira Knightley kikötötte, olyan filmben nem vetkőzik meztelenre, amit férfi rendez

2021. január 25. – 13:47

Másolás

Vágólapra másolva

Nem zárkózik el teljesen a meztelen jelenetektől Keira Knightley angol színésznő, de akkor igen, ha a filmet férfi rendezi. Az ok, magyarázta a 35 éves Knightley a Chanel Connects podcastben, egyrészt a hiúságában keresendő, másrészt pedig az úgynevezett férfitekintetben – írja a BBC. A színésznőről egyébként nemrég az is kiderült, hogy amióta 2015-ben anya lett, a szerződéseihez hozzácsatolt egy „semmi meztelenség”-záradékot.

Az elmúlt években, jelentős részben a Me Too-mozgalomnak köszönhetően kezdtek beszélni arról a médiában is, hogy a színészeket hogyan kezelik a szexjelenetek során, most már számos stúdió „intimitás koordinátorokat” alkalmaz, akiknek az a dolguk, hogy a szexjeleneteket felügyeljék, és mindent elkövessenek, hogy a színészeket megfelelően, tisztelettel kezeljék a forgatások során.

Az interjú során Knightley arról is beszélt, hogy több esetben érezte már úgy, szívesebben dolgozna női rendezővel, különösen, ha a téma például az anyaság vagy a test elfogadása volt, hiszen úgy gondolja, ebben egy női rendező sokkal megértőbb tud lenni.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!