Meghalt egy 26 éves dél-koreai színésznő, felvetődött az öngyilkosság is

2021. január 25. – 12:02

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hivatalos megerősítés ugyan még nincs a halál okáról, de egyes hírek szerint öngyilkosságot követhetett el, és emiatt veszthette életét Szong Judzsong dél-koreai színésznő január 23-án. Az MBC dél-koreai műsorszolgáltató Make Your Wish c. romantikus sorozatának szereplője mindössze 26 éves volt.

A South China Morning Post azt írja, hogy a színésznő halálhírét az őt képviselő Sublime Artist Agency erősítette meg. Szong egy kozmetikai márka modelljeként kezdte karrierjét, mielőtt 2013-ban színészkedni kezdett, bár akkor még mellékszereplőként tűnt fel az MBC Golden Rainbow c. romantikus drámájában. Ezután kapott szerepet a Make Your Wishben 2014-ben, majd 2017-ben a KBS2-n futó School c. franchise-ban is feltűnt. 2019-ben pedig ő volt az egyik főszereplője a Dear My Name koreai drámának.

Nem Szong Judzsong lenne az első fiatal, népszerű előadó Dél-Koreában, aki öngyilkosságot követett el, több K-pop-előadó, köztük Sulli és Goo Hara is így halt meg.

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában.

Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!