Tóth Gabi miatt kirúgtak egy kommentelőt, most reagált a kritikákra

2021. január 18. – 13:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Még előző év végén adott interjút az énekes testvérpár, Tóth Gabi és Tóth Vera az Nlc.hu-nak, amiben a fiatalabb Tóth lány többek között arról is beszélt, hogy még terhes volt a mostanra közel másfél éves lányával, amikor az egyik kommentelő a gyereke halálát kívánta egy hozzászólásban. Ezután Tóth felhívta a férfi munkáltatóját, az illetőt pedig kirúgták. Azóta többen megjegyezték, az énekesnőnek közszereplőként bírnia kellene a kritikát, erre reagált most a Család.hu-n közzétett írásában, ahol azt is kifejtette, mi történt.

Amellett, hogy elmondta, szerinte ez nincs így, és a cyberbullying ellen épp az ismert emberek tehetnének együtt, összefogva, hiszen már az ő gyerekeik is részesei lesznek az online világnak, arra is kitért, hogy mindez nem a koronavírus idején, közvetlenül karácsony előtt történt, hanem még a terhessége idején. Ezt azért ismételte el, mert sokan felrótták neki a fentieket.

„Elöntött a keserűség és a tehetetlen düh, ami olyan erővel árasztotta el a testem, ahogyan azelőtt soha nem éreztem. (…) Igenis tehetek valamit, hogy ez máskor, mással ne történhessen meg. Eldöntöttem, hogy beszélni akarok ezzel az emberrel. A szemébe akartam nézni, és megkérdezni, hogy »miért?«.”

Mint írja, a hozzászóló profilján szinte csak a neve és munkahelye volt látható, és mivel az utóbbit nem volt túl bonyolult kideríteni, hát felhívta a számot. „Semmit nem terveztem el, nem gondolkodtam, szinte gépiesen cselekedtem. Vele akartam beszélni, tőle hallani a válaszokat. Nem így alakult. Lett következménye a tettének, bár nem én intéztem, de nyilván annak hatására (is) történt, hogy miután a vonal másik végén megkérdezték tőlem, hogy milyen ügyben keresem, én elmondtam. Tárgyilagosan, meglepően nyugodt hangon. Vélhetően nem ő volt a legjobb munkaerő, és az sem kizárt, hogy máskor is történt már hasonló, ami miatt a munkáltatója később úgy döntött, hogy megválik tőle. Én nem kértem tőle, de az ellenkezőjét sem.)” – fogalmazott.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!